„J. Bidenas nori gero, bet skatina blogį. Jis nori išgelbėti demokratiją užkirsdamas kelią Trumpui. Bet tuo pat metu nenori matyti, koks paliegęs yra. Jei jis ir toliau taip elgsis, taps Trumpo pagalbininku“, savo užsispyrimu padėdamas jam laimėti, – pokalbio su šveicarų dienraščiu „Neue Zürcher Zeitung“ pradžioje konstatvo J. Acklinas.

Tačiau kuo paaiškinti J. Bideno nenorą trauktis iš rinkimų kovos? Seno žmogaus, nesugebančio realiai įvertinti savo būklę, užsispyrimu? O gal atsakymo rekėtų ieškoti artimojoje prezidento aplinkoje? Pasiteirautas, kodėl, tarkime, prezidento žmona nepataria vyrui trauktis, J. Acklinas neatmetė ir tuštybės veiksnio: „Galbūt Jill Biden patinka pirmosios ponios pozicija, privilegijos ir valdžia? Prezidento pasitraukimas iš posto reikštų ir didelį reikšmingumo praradimą“, – svarstė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)