Kai vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip D. Trumpas aptarnauja „McDonald’s“ klientus, žaibiškai išpopuliarėjo internete, socialiniame tinkle X (buvęs tviteris) netrukus atsirado įvairių komentarų.

„Jis jau ruošiasi tam, kad pralaimės rinkimus“, – šmaikštavo internautai.

„Jeigu jis pralaimės, tai bus juokingiausia visų laikų nuotrauka.“

Socialinių tinklų vartotojai taip pat sukūrė paveikslėlį, kuriame D. Trumpą pašaipiai vadina mėnesio darbuotoju.

Socialinėje žiniasklaidoje pasirodė ir kritikos, kodėl D. Trumpas nemūvi pirštinių ir po specialiu tinkleliu neslepia plaukų.

„Mano problema dėl Trumpo pasirodymo „McDonald’s“... Jie uždarė restoraną. Žmonės neteko pinigų dėl vyruko, kuris nemano, kad reikia mokėti už viršvalandžius. Nemūvėjo pirštinių, lietė maistą plikomis rankomis. Tai taip kvaila“, – socialiniame tinkle parašė viešųjų ryšių ekspertė Tonya McKenzie.

Lynn Marchitelli teigia: „Žiūrint į nuotraukas, kaip Trumpas „dirba“ „McDonald’s“, man norisi rėkti. Daugybė higienos pažeidimų, įskaitant plaukų tinklelio nebuvimą. Ir be pirštinių. Šlykštu.“

„Trumpas liečia maistą plikomis rankomis. Be pirštinių. Sveikatos ir saugumo reikalavimų pažeidimas“, – pridūrė trečias komentatorius.

Socialiniuose tinkluose taip pat pasklido gandai, kad D. Trumpo vizitas į „McDonald’s“ buvo surežisuotas triukas, nes užkandinė buvo uždaryta, rašo „Newsweek“.

Žurnalistas ir teisininkas Sethas Abramsonas savo paskyroje X piktinasi: „Tikriausiai nė vienas toks rinkiminis triukas Jungtinių Valstijų politikos istorijoje nenusipelno daugiau kritikos ir pajuokos kaip gėdingas Trumpo mumijos pasirodymas Pensilvanijos „McDonald’s“... Užkandinė buvo uždaryta, klientai – aktoriai, Trumpas nė piršto nepajudino.“

D. Trumpas greitojo maisto restorane lankėsi ne šiaip sau – tai jo rinkimų kampanijos dalis.

Be to, jo varžovė prezidento rinkimuose Kamala Harris savo kalbose užsiminė, kad kadaise dirbo „McDonald’s“ ir priklausė „vidurinei klasei“, tačiau buvęs Amerikos prezidentas suabejojo viceprezidentės žodžiais.

„Tik pažiūrėkite į susirinkusią minią. Jie tokie laimingi, nes turi viltį, jiems reikia vilties. O aš jau 15 minučių ilgiau pradirbau „McDonald’s“ nei Kamala“, – pasišaipė D. Trumpas.

Abu kandidatai į prezidentus dažnai susitinka su rinkėjais Pensilvanijos valstijoje, kuri vaidins esminį vaidmenį per prezidento rinkimus. Taip pat D. Trumpas ir K. Harris lankosi kitose svarbiose valstijose, kad sustiprintų savo pozicijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)