Apie sprogimą iš pradžių pranešė jį matę žmonės, vėliau informaciją patvirtino ir Maskvos meras. Skelbiama, kad sprogo dronas.

Kiek anksčiau penktadienį pranešta, kad virš Kalugos ir Vnukovo oro uostų uždaryta oro erdvė.

Kaip Rusijos valstybinei naujienų agentūrai „RIA Novosti“ pranešė aviacijos administracijos atstovas, oro erdvė uždaryta siekiant užtikrinti civilinių orlaivių skrydžių saugumą. Vėliau Rusijos valstybinė žiniasklaida paskelbė, kad oro uostai jau dirba įprastai.

„Telegram“ kanaluose paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas dronas, kuris, kaip manoma, sprogo netoli krantinės.

Pasak kanalo „Mash“, 67-osios Maskvos ligoninės teritorijoje buvo aptiktos nukritusio drono nuolaužos. Ligoninė yra netoli Karamyševskajos krantinės.

Maskvos meras Sergejus Sobianinas skelbia, kad oro gynybos pajėgos prie Karamyševskajos krantinės numušė droną. Jis teigia, kad nukritus nuolaužoms niekas nenukentėjo, o incidento vietoje dirba pagalbos tarnybos.

Rusijos gynybos ministerija dėl drono atakos apkaltino Ukrainą.

„Telegram“ kanalas „Baza“ paskelbė drono nuolaužų nuotraukas.

Rusiški „Telegram“ kanalai taip pat paskelbė vaizdo įrašą, kuriame, teigiama, atsitiktinai užfiksuotas sprogimas prie Karamyševskajos krantinės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)