„Buvęs ministras pirmininkas Johnsonas veikia tik savo iniciatyva, tai jo paties mintys. Mes turime įvertinti jo drąsą, nes jis savo iniciatyva surengė susitikimą su Trumpu. Jis stengėsi paaiškinti situaciją Ukrainoje, toks balsas labai vertingas, nes jis turi autoritetą, pripažinimą ir ryšių su kolegomis iš Respublikonų partijos“, – sakė pirmadienį Kyjive žurnalistams O. Stefanišyna.

Jos nuomone, savo veiksmais Johnsonas bando sukurti lauką diskusijoms.

„Jis turi teisę į savo nuomonę. Jis veikia geriausiais Ukrainos interesais ir gali sau tai leisti, nes žino mūsų prezidento poziciją ir ukrainiečių poziciją“, – pridūrė O. Stefanišyna.

Kaip jau buvo pranešta, liepos 17 d. buvęs Didžiosios Britanijos premjeras B. Johnsonas susitiko su Respublikonų partijos kandidatu JAV prezidento rinkimuose D. Trumpu.

„Puiku susitikti su prezidentu Trumpu, kuris po gėdingo pasikėsinimo į jo gyvybę yra puikios formos. Mes diskutavome apie Ukrainą, ir aš neabejoju, kad jis bus stiprus ir ryžtingas, palaikydamas šią šalį ir gindamas demokratiją“, - parašė po susitikimo socialiniame tinkle X buvęs Jungtinės Karalystės vyriausybės vadovas.

Šaltinis
Temos
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją