„Kad ir kaip stengiasi pasirodyti nesąs sisteminis, iš tikrųjų Trumpas – labai sisteminis personažas. Taip, jis ekstravagantiškas, save be proto įsimylėjęs tipas, bet jis pragmatikas. Trumpas, kaip verslininkas, puikiai supranta, kad sankcijos kenkia ponui doleriui visame pasaulyje. Kenkia, bet ne tiek, kad surengtų JAV revoliuciją ir pasipriešintų antirusiškai nusiteikusiai, liūdnai pagarsėjusiai giluminei valdžios sistemai. Ji galingesnė už bet kokį Trumpą“, – savo „Telegram“ paskyroje plūdosi D. Medvedevas.

Iš Demokratų partijos kandidatės prezidento rinkimuose Kamalos Harris skandalingais pasisakymais garsėjantis Rusijos politikas taip pat nesitiki jokių siurprizų.

„Sankcijos Sovietų Sąjungai taikytos visą XX amžių. XXI amžiuje jos grįžo precedento neturinčiu mastu. Todėl visiems jums – sanctions forever (liet. sankcijos amžiams). O tiksliau – tol, kol per neišvengiamą naują pilietinį karą Jungtinės Valstijos žlugs. Ne veltui Holivudas apie jį kuria filmus“, – pareiškė buvęs Rusijos Federacijos prezidentas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)