Algos, žinant automobilių remonto servisų sostinėje įkainius, daliai tautiečių sukėlė šoką. Juos tiesiog nejaukiai nustebino toks algų lygmuo, kurį siūlo garsi ir turtinga korporacija. Tačiau niekas neįvertino, jog tai – ir gera žinia.

Darbas siūlomas keturiose skirtingose pozicijose. Pirmoji – serviso administratoriaus, kuris pasitiks klientus, registruos juos vizitams, priims mokėjimus ir panašiai, siūlomas atlygis siekia 1400–1600 eurų. Dar ieškomi automobilių technikai (mechanikai), kuriems irgi siūlomas 1400–1600 eurų atlygis. Taip pat siūloma užimti serviso vadybininko pareigas, jis turėtų koordinuoti visą automobilių serviso veiklą, atlyginimas – 4000 eurų. Neaišku, popieriuje ar į rankas.

Palyginimui, lietuviška statistika sako, kad mūsų šalyje samdomiems darbuotojams 2024 m. II ketvirtį vidutiniškai buvo mokama bruto 2196,4 Eur, neto 1352,9 Eur. „Tesla“ tiesiog pasiūlė vidutinį statistinį atlyginimą, tačiau tauta iš vienos turtingiausių pasaulio korporacijų tikėjosi kur kas daugiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)