Kas yra cukrus? Tai – angliavandeniai, kurie reikalingi mūsų ląstelėms, ir kuriuos gauname su maistu iš vaisių ir daržovių, grūdinių produktų (duona, makaronai).

Visoms kūno ląstelėms reikia daugiau ar mažiau cukraus, todėl, net jei dietoje nėra angliavandenių, kūnas cukraus pasigamins iš kitų šaltinių – riebalų ar baltymų. Kas nutiktų, jei išbrauktume šiuos produktus, ar vėžys nustotų augęs? 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)