Pirmą kartą šis tekstas buvo publikuotas 2023 02 16.

„Visi mamų forumai dabar ūžia apie svirplių miltus, kuriuos turės valgyti mūsų vaikai, o čia dar baisiau – šliužo fermentas! Kodėl niekas nekalba apie jį?“ – prie atsiųstos nuotraukos trumpai brūkštelėjo pasipiktinusi mama.

Išsamiau papasakoti apie šį ingredientą Delfi Šeima paprašė Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)