Kur buvo geri kolektyvai? „Neringoje“, tarkime, buvo geriausias kolektyvas parketo šlifuotojui. Ten atrinkdavo gražias tvarkingas padavėjas. Gražuolės, prie visų savo gražiųjų ypatybių, dar buvo ir švelnios parketo šlifuotojui Vytautui. Kitų restoranų kolektyvai nei pavaišindavo skanesniais patiekalais, nei išvis „labas“ burbteldavo Vytautui. Elitas žvelgė iš aukšto. Apie „Neringos“ padavėjų meilumą tai net yra garsūs eilėraščiai. Bet apie tai – straipsnio pabaigoje. Dabar pakalbėsime apie viso restoraninio judėjimo pagrindinius variklius – kelnerius, kitaip tariant – padavėjus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)