14
Kitas

Greitas armėniškas šašlykas

Barbekiu judėjimą Latvijoje inicijuojantis ir palaikantis Kristaps Ozols pasakojo, kad jo šalyje grilio kultūra yra dar ankstyvojoje stadijoje, bet po truputį juda į priekį. „Grilis sujungia žmones, jie ne tik kepa kartu, bet ir bendrauja, domisi, atranda. Tikiu, kad esame teisingame kelyje ir iš lėto judame pirmyn. Daugelis restoranų jau siūlo labai skanius patiekalus ant grilio“, – sakė Kristaps.

Jevgeni Generalov

Grilio šefas iš Estijos Jevgeni Generalov pritaria, kad patiekalai ant grilio jo gimtinėje taip pat įgauna pagreitį. Abu sutinka, kad populiariausias grilio patiekalas yra šašlykas. Meistrai pasidalijo itin mėgstamai receptais.

14
Kitas

Greitas armėniškas šašlykas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)