Receptas:

Jums reikės:

  • 1 vnt. raudonojo svogūno

  • 1 skiltelė česnako

  • 300 g saldžiųjų bulvių

  • 200 g baklažanų

  • 1.5 vnt. raudonos saldžiosios paprikos

  • 200 g konservuotų kukurūzų

  • 1 vnt. raudonos aitriosios paprikos

  • 200 g konservuotų juodųjų pupelių

  • 1 valg. š. aliejaus

  • 400 g konservuotų pomidorų

  • 200 ml vandens

  • 1 pak. prieskonių mišinio „Chili Con Carne“

Priedai

  • grietinės

  • 30 g šviežių kalendrų

  • 1 pakelis traškučių Nachos

Kaip paruošti

1. Ant vidutinės kaitros įkaitinkite didelę keptuvę.

2. Supilkite aliejų, sudėkite susmulkintus svogūnus, česnakus ir kubeliais pjaustytas saldžiąsias bulves. Pakepkite apie 3 minutes.

3. Dėkite kubeliais pjaustytus baklažanus, paprikas, aitriąsias paprikas, smulkintus pomidorus, prieskonių mišinį ir supilkite vandenį.

4. Patroškinkite apie 20 minučių arba kol visos daržovės suminkštės.

5. Sudėkite perplautas ir nukoštas juodąsias pupeles ir patroškinkite dar 5 minutes.

6. Patiekite su grietine, kalendromis ir nachos traškučiais.

P.S. Daržovių kiekis asmeniui: 250 g

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją