Receptas:
Jums reikės:
1 vnt. raudonojo svogūno
1 skiltelė česnako
300 g saldžiųjų bulvių
200 g baklažanų
1.5 vnt. raudonos saldžiosios paprikos
200 g konservuotų kukurūzų
1 vnt. raudonos aitriosios paprikos
200 g konservuotų juodųjų pupelių
1 valg. š. aliejaus
400 g konservuotų pomidorų
200 ml vandens
1 pak. prieskonių mišinio „Chili Con Carne“
Priedai
grietinės
30 g šviežių kalendrų
1 pakelis traškučių Nachos
Kaip paruošti
1. Ant vidutinės kaitros įkaitinkite didelę keptuvę.
2. Supilkite aliejų, sudėkite susmulkintus svogūnus, česnakus ir kubeliais pjaustytas saldžiąsias bulves. Pakepkite apie 3 minutes.
3. Dėkite kubeliais pjaustytus baklažanus, paprikas, aitriąsias paprikas, smulkintus pomidorus, prieskonių mišinį ir supilkite vandenį.
4. Patroškinkite apie 20 minučių arba kol visos daržovės suminkštės.
5. Sudėkite perplautas ir nukoštas juodąsias pupeles ir patroškinkite dar 5 minutes.
6. Patiekite su grietine, kalendromis ir nachos traškučiais.
P.S. Daržovių kiekis asmeniui: 250 g