Karka pomidorų sultyse

Reikės:

Karkas supjaustome stambiais gabalais, įtriname prieskoniais, druska, česnaku. Paliekame pasimarinuoti per naktį.
Karka pomidorų sultyse

Prieš kepimą mėsą nuplauti po tekančiu vandeniu, kad kazane česnako gabalėliai nedegtų. Į įkaitintą aliejų dėti po kelis gabalėlius ir apkepti, kol gražiai apskrus. Iškepus mėsą, išpilti aliejų.

Karka pomidorų sultyse

Į kazano dugną sudėti žiedais pjaustytus svogūnus, sudėti apkeptus karkos gabalėlius, supilti pomidorų sultis, kad apsemtų mėsą. Pasūdyti. Troškinti uždengtame puode ant mažos ugnies apie 3-4 valandas.

Karka pomidorų sultyse

Pasak moters, jei labai nugaruoja sultys, galima įpilti šiek tiek vandens. Kuo ilgiau troškinasi, tuo mėsa skanesnė ir minkštesnė.

Karka pomidorų sultyse

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)