kiauliena

250 straipsnių

Kiauliena – kiaulės (Sus domestica) mėsa. Kiauliena yra viena iš labiausiai naudojamų mėsos rūšių pasaulyje, o prijaukintų kiaulių egzistavimo įrodymai siekia 5000 m. pr. m. e.

Mažmeninės prekybos parduotuvių tinklas „Norfa“

Takai – daugelio pamėgtas ir greitai paruošiamas patiekalas, kurio ingredientų variacijos priklauso nuo jūsų pačių fantazijos. Tačiau ar bandėte takuose naudoti šašlykų mėsą? Jei ne, siūlome išmėginti šį variantą. Garantuojame – nepasigailėsite.

Mažmeninės prekybos parduotuvių tinklas „Norfa“

Vasarą neišsikepti gardžių ir burnoje tirpstančių šašlykų būtų didelė nuodėmė. Tačiau norint išties idealių šašlykų, reikia rinktis tik kokybišką ir šviežią mėsą bei žinoti keletą gaminimo gudrybių.

Mažmeninės prekybos parduotuvių tinklas „Norfa“

Sakoma, kad graikams iki pilnos laimės reikia ne taip jau daug – smagiai pasijuokti ir sočiai pavalgyti. Ir iš tiesų, per tūkstantmečius susiformavusioje skonių mozaikoje senosios tradicijos persipina su naujomis receptūromis, tačiau vienas dalykas nekinta – tai meilė maistui ir mokėjimas juo mėgaut...

Mažmeninės prekybos parduotuvių tinklas „Norfa“

Žemės ūkio duomenų centro duomenis, per pirmąsias 10 šių metų savaičių suklasifikuotų kiaulių skerdienų skaičius Lietuvos įmonėse siekė beveik 118 tūkst. vienetų. Iš jų daugiau nei 47 tūkst. vienetų arba 40,02 proc. buvo paskersta moderniausioje Lietuvoje „Norfos mažmena“ įmonių grupei priklausančio...

Kiaulienos suktinukai sluoksniuotoje tešloje pagaminami labai paprastai, bet skoniu ir išvaizda gali priminti prabangaus restorano patiekalą. Šiais suktinukais tikrai nustebinsite šeimyną, be to, kiekvienas galės pasirinkti, kaip juos valgyti – tiesiog vienus ar su šviežiomis daržovėmis ir įvairiais...

Šnicelis – tradicinis patiekalas, kurį dažnas atsimena iš mokyklos laikų. Kad šnicelis nesudegtų, o iškepęs būtų traškus, svarbu laikytis recepte išvardintų patarimų. Šnicelį pateikite su bulvėmis, kruopų garnyru, daržovėmis.