Riedlente važinėjantis buldogas Otas

Šis Peru gyvenantis ketverių metų buldogas - ekstremalaus sporto gerbėjas. Keturkojis naudojasi riedlente ir banglente. Gyvūnas labiausiai išpopuliarėjo internete išplitus filmuotai medžiagai, kurioje jis įamžintas besimėgaujantis riedlentės teikiamais malonumais.

Otas dažnai važinėja profesionalams skirtuose riedlenčių parkuose. Reportažai apie Otto yra rodyti keliose žinių laidose. Gyvūnas turi daug gerbėjų ne tik gimtojoje Pietų Amerikoje, bet ir kituose žemynuose.

Buldogo veiklą socialiniuose tinkluose „Twitter“, „Facebook“, „Youtube“ seka šimtai žmonių. Otto kartu su šeimininkais pasirodo įvairiuose renginiuose ir šventėse.

Dainuojanti ir kalbanti haskių veislės kalytė Mishka

Ar jūsų šunelis gali pasakyti, kad jus myli? Socialiniame tinkle „Youtube“ patalpintame ir beveik milijoną peržiūrų turinčiame vaizdo įraše haskių veislės keturkojė daro būtent tai.

Kalytė skleidžia garsus, primenančius atskiras angliškas frazes ir žodžius: „aš tave myliu“ (angl. I love you), „labas“ (angl. Hello), „laimingas“ (angl. Happy) ir t.t. Internete galima rasti vaizdo įrašų , kuriuose Mishka ne tik „kalba“, bet ir „dainuoja“.

Amerikoje gimęs šunelis dalyvavo keliose televizijos laidose, filmavosi reklamose. Kaip ir visos „žvaigždės“, šis keturkojis turi tūkstančius sekėjų socialiniuose tinkluose „Youtube“, „Twitter“ ir „Facebook“. Gerbėjai gali įsigyti įvairios atributikos su savo numylėtine: marškinėlių, puodelių, mobiliųjų telefonų dėklų.

Šeimininkai tikina augintinės talentą atradę, kai ši buvo dar visai mažytė. Mishka skleisdavo keistus garsus, traukiančius žmonių dėmesį, kaukdavo į taktą, išgirdusi muziką.

Vyriškų drabužių modelis Bodis

Ar galėtume patikėti, kad šis šiba inu veislės šuo uždirba daugiau nei eilinis dirbantis žmogus? Penkių metų amžiaus keturkojis dirba vyriškų drabužių modeliu. Per mėnesį jis gauna apie 15 tūkstančių dolerių. Gerbėjai visame pasaulyje jį praminė vyriškais drabužiais vilkinčiu šunimi.

Bodis kartu su šeimininkais gyvena Amerikoje. Būtent pastarieji ir pastebėjo neįprastą šunelio elgesį. Apvilktas drabužiais, gyvūnas išlikdavo ramus, nesimuistydavo – sėdėdavo tarsi pozuodamas.

Kaip ir pridera tikram profesionalui, Bodis nebijo fotoaparato blykstės, moka galvą pasukti reikiamu kampu, pozuodamas išlieka linksmas ir pozityvus.

Šis keturkojis dirbo su tokiomis firmomis, kaip „Coach“, „Ted Baker“, „American Apparel“, „Revlon“ ir kt.

Šunelio šeimininkai metė darbus, kad galėtų padėti augintiniui lipti karjeros laiptais.

Bodhi turi daugybę gerbėjų socialiniuose tinkluose. Pavyzdžiui, „Instagram“ šį šunelį seka apie 150 tūkstančių žmonių.

Visų galų meistras – terjeras Džekis

Susipažinkite su dar viena interneto žvaigžde - Džeko Raselo terjerų veislės šuneliu Džekiu.

Džekis gali padaryti daugybę darbų, kurių šunys paprastai neatlieka. Džekis lanksto skalbinius, nueina apsipirkti, šokinėja per šokdynę, vairuoja triratį ar netgi pagamina arbatos.

Šis septynerių metų šunelis buvo kantriai dresuotas savo šeimininkės. Sunkus darbas atsipirko. Kai kuriuos vaizdo įrašus, kuriuose užfiksuoti Džekio atliekami triukai, žmonės yra peržiūrėję daugiau nei 16 milijonų žmonių. Iš viso vaizdo įrašai peržiūrėti daugiau nei 40 milijonų kartų ir šis skaičius tebeauga.

Terjeras ne tik dalyvauja televizijos laidose, įvairiuose renginiuose bei šventėse, bet ir reklamuoja įvairius produktus. Keturkojis yra laimėjęs keletą šunims skirtų apdovanojimų.

Pasak šeimininkės, augintinį ji įsigijo kai šiam buvo vos 8 savaitės ir nuo to laiko jie tapo neatskiriami. Tai, kad augintinis yra gabus ir klusniai vykdo komandas, šeimininkė teigia pastebėjusi gana anksti.

Iš viso Džekis moka atlikti apie 30 pačių įvairiausių triukų.

Autobusu važinėjanti labradorė Eklipsė

Dviejų metų labradorei Eklipsei kelionės autobusu - vienas juokas. Pirmą kartą į autobusą Eklipsė įšoko visai netyčia (kalytė nesulaukė, kol šeimininkas surūkys cigaretę).

Šeimininkas Jeffas Youngas labai jaudinosi ir ieškojo savo šuns. Galiausiai jis surado augintinę lakstančią šunų parke, į kurį visuomet važiuodavo kartu. Nuo to laiko Eklipsė autobusu keliauja viena.

Keturkojės šeimininkas pasakoja kartais sulaukiantis keistų skambučių iš susirūpinusių svetimų žmonių, kurie galvoja, kad labradorė pasiklydo. Vyrui tenka paaiškinti, kad viskas yra gerai ir augintinė žinanti ką daro.

Važiuodama autobusu Eklipsė paprastai vaikščioja tarp keleivių arba ramiai sėdi, žiūri pro langą.

Kalytė tapo vietine sensacija. Žmonės atpažįsta ją autobuse, vairuotojai leidžia važiuoti drauge su kitais keleiviais.

Kalytė išgarsėjo, kai žinomas didžėjus su ja pasidarė kelias asmenukes ir nuotraukas įkėlė į socialinius tinklus.

Šaltinis
Temos
© Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)