Imbierų džemas
Reikės:
- 250 g imbiero (valyto)
- 125 g cukraus
- 125 ml vandens
- 1 žalio čili
- 4–5 anyžių
Gaminimas:
- Supjaustykite imbierą vienodomis riekelėmis.
- Imbierą, anyžius, vandenį, cukrų supilkite į puodą, pamaišykite, leiskite užvirti (kol ištirps cukrus).
- Kol viskas verda, supjaustykite žalią čili. Sudėkite jį į puodą ir viską sumaišykite.
- Truputį pavirkite ant vidutinės ugnies ir skanaukite.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (3)