Reikės:
- 1 vnt. pasifloros
- 6 vnt. baškių
- 40 g mango
- 20 g aviečių
- 15 g saulėgrąžų sėklų
- 20 g medaus
- 100 ml vynuogių sulčių
Papuošimui:
- raudonųjų serbentų
- kivių
Paruošimas:
Išskobkite pasiflorą, susmulkinkite uogas, vaisius ir kartu su likusiais ingredientais sudėkite į trintuvę. Trinkite iki vientisos masės.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (10)