Visų pirma, žinoma, nepamirškite pagrindinio gardintojo – riebalų. Į košę įdėję luistelį sviesto visada daug išlošite.
Kitas pagardintojas – pagrindas, kuriame verdate košę. Skonis bus puresnis, pilnesnis, jei avižų košę virsite ne vien vandenyje, bet vandenyje su pienu.
O galiausiai – pagardai, košę jau išvirus. Įprastai valgytojai avižų košę gardina saldžiais priedais: bananais, mėlynėmis ar šilauogėmis, riešutų sviestu. Taip ir košė išeina saldi. O ką daryti, jei to saldumo nemėgsti?
Tačiau patikėkite, skonį tai pakeis, o jūs būsite atradę naują tradicinės košės versiją.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (21)