Tinginių balandėlių skonis toks pats, kaip ir tikrųjų, tik užtruksite kokius tris kartus trumpiau.

Reikės:

1 kg kiaulienos arba kiaulienos-jautienos faršas;
1 kopūstas;
1-2 maišelių arba 100-200 gramų ryžiai;
1 kiaušinis;
1 svogūnas;
2-3 morkos;
Prieskoniai, druska ir/ar „Vegeta“.

Išimkite kopūsto šerdį ir supjaustykite kopūstą. Faršą atskirame inde sumaišykite su druska, priekoniais, smulkiai pjaustytu svogūnu ir kiaušiniu. Puodo dugne išdėkite griežinėliais pjaustytas morkas, ant jų – pusę kopūstų, o ant jų – faršą. Faršą uždenkite dar sluoksniu kopūstų ir, jei dar liko, šiek tiek morkų. Viską užpilkite vandeniu tiek, kad apsemtų, ir troškinkite apie pusvalandį. Pabaigoje galite pridėti prieskoninių žolelių ar lauro lapą. Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)