Jeigu turite prinokusių avokadų ir nežinote kur dėti bananus, tai – puikus pasirinkimas, pasakoja „Meilė maistui“ paskyros kūrėja Rosita ir dalinasi receptu bei gaminimo eiga.
Reikės:
- 3 vnt. prinokusių avokadų
- 2 vnt. bananų
- 20 g kokosų aliejaus
- 200 g juodojo šokolado (itin tinka maišyti 50% ir 74% šokoladą)
Paruošimas:
- Avokadus nulupame, susipjaustome ir dedame į smulkintuvą, gerai susmulkinam ir vientisos masės.
- Bananus susipjaustome ir dedame į susmulkintus avokadus, tai pat susmulkinam viską kartu.
- Išlydome šokoladą su kokosų aliejumi, pilame į gauta avokadų-bananų masę ir smulkintuvo pagalbą viską gerai sumaišome.
- Dedame į norimus indus ir puošiame pagal fantaziją..
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją