Jeigu turite prinokusių avokadų ir nežinote kur dėti bananus, tai – puikus pasirinkimas, pasakoja „Meilė maistui“ paskyros kūrėja Rosita ir dalinasi receptu bei gaminimo eiga.
Reikės:

  • 3 vnt. prinokusių avokadų
  • 2 vnt. bananų
  • 20 g kokosų aliejaus
  • 200 g juodojo šokolado (itin tinka maišyti 50% ir 74% šokoladą)
Desertas su avokadais

Paruošimas:

  1. Avokadus nulupame, susipjaustome ir dedame į smulkintuvą, gerai susmulkinam ir vientisos masės.
  2. Bananus susipjaustome ir dedame į susmulkintus avokadus, tai pat susmulkinam viską kartu.
  3. Išlydome šokoladą su kokosų aliejumi, pilame į gauta avokadų-bananų masę ir smulkintuvo pagalbą viską gerai sumaišome.
  4. Dedame į norimus indus ir puošiame pagal fantaziją..


Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją