Ingredientai
Gaminimo eiga
Pagaminkite įdarą. Kietai išvirkite vištos kiaušinį (9 min.) ir putpelių kiaušinius (4 min.). suskaldykite lukštus, sudėkite kiaušinius į šaltą vandenį, o tada nulupkite. Vištos kiaušinį sutrinkite, putpelių kiaušinius perpjaukite perpus.
Petražolių lapelius nuskabykite, lapelius kuo smulkiau supjaustykite. Taip pat smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus.
6 ančiuvių filė supjaustykite išilgai juostelėmis. Likusias dvi – smulkiais gabalėliais.
Nupilkite tuno sultis, sumaišykite su smulkintu vištos kiaušiniu, ančiuviais, svogūnais ir petražolėmis.
Užpilui sumaišykite 2 – 3 šaukštus alyvuogių aliejaus, garstyčias, actą, druską ir pipirus. Užliekite užpilu įdarą ir išmaišykite.
Agurkus perpjaukite išilgai perpus, išskobkite minkštimą (jo nereikės). Įdėkite į agurkų valteles įdaro, papuoškite ančiuvių gabalėliais ir putpelių kiaušinių puselėmis, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir patiekite.