Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Acto
Acto
153 receptai
Reikia pasistengti
40 min.
Pomidorai su želatina – vienas mėgiamiausių receptų žiemai
Reikia pasistengti
30 min.
Marinuoti pomidorai – šitaip paruošti išsilaikys iki pat pavasario
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.
Ukrainietiška mišrainė žiemai – tikras gardumas
Reikia pasistengti
30 min.
Cukinijų mišrainė žiemai – tikras gardumėlis!
Reikia pasistengti
50 min.
Perlinių kruopų sriuba su agurkais žiemai
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Trupininis pyragas su uogiene – iškeps per 20 minučių
Lengvai paruošiamas
30 min.
Šparaginės pupelės su garstyčiomis – receptas žiemai
Reikia pasistengti
30 min.
Burnoje tirpstančios varškės spurgytės – tokio gardumyno niekas neatsisakys
Reikia pasistengti
20 min.
Traškūs marinuoti svogūnai – taip paruoštas garnyras šaldytuve išsilaikys visą vasarą
Lengvai paruošiamas
10 min.
Marinuoti raudonieji svogūnai – valgysite jau po pusvalandžio
Reikia pasistengti
40 min.
Chačiapuris: kartvelų patiekalas jūsų namuose
Reikia pasistengti
15 min.
Benedikto kiaušinis – nuostabiems pusryčiams
Reikia pasistengti
45 min.
Saldžiarūgštė vištiena – gardumas neišpasakytas!
Reikia pasistengti
30 min.
Salotos su marinuotu moliūgu – gaivus užkandis
Lengvai paruošiamas
50 min.
Burokėlių mišrainė žiemai su paprikomis – bus labai skanu
Reikia pasistengti
Pyragas su uogiene – tobulai skanus!
Reikia pasistengti
Šokoladiniai keksiukai – šventinio stalo puošmena
Reikia pasistengti
1 val.
Obuolių pyragas – sultingas ir ypač šlapias, niekaip neatsivalgysite
Reikia pasistengti
Ajolis – česnakinis padažas, kuris puikiai pakeis majonezą
Lengvai paruošiamas
Cezario padažas – salotoms, vištienos ir daržovių patiekalams gardinti
Lengvai paruošiamas
Alyvuogių aliejaus ir garstyčių padažas – jau klasika tapęs pagardas žalioms salotoms
Reikia pasistengti
Šalta sriuba su obuoliais ir vynuogėmis – ir gaivu, ir sotu
Reikia pasistengti
Tradiciniai šaltibarščiai – mėgausitės iki paskutinio šaukšto
Reikia pasistengti
Šalta pomidorų sriuba – kai kurių ingredientų neatspės net patyrę virtuvės asai
Reikia pasistengti
Marinuotos voveraitės – žiemą tiks mišrainėms, sriuboms ir kitiems patiekalams gardinti
Reikia pasistengti
Marinuoti agurkai – ypatingai traškūs
Reikia pasistengti
Nuostabaus skonio citrininis pyragas – paprastas ir greitai paruošiamas
Reikia pasistengti
Sūdyti agurkai – valgysite jau po pusvalandžio
Reikia pasistengti
Marinuoti ridikėliai – traškus ir gaivus garnyras prie mėsos ar žuvies patiekalų
Lengvai paruošiamas
Mėsainis su jautiena ir kiauliena – dėl ypatingo padažo taps vienu mėgiamiausių
Reikia pasistengti
Pupelių salotos – išbandykite šį naują receptą
Reikia pasistengti
Antienos filė su sūriu – ir karštas patiekalas, ir užkandis
Reikia pasistengti
Velykų stalui – paštetu įdaryti kiaušiniai
Reikia pasistengti
Salotos su džiovintomis spanguolėmis ir granatų sėklomis
Reikia pasistengti
08 min.
Benedikto kiaušinis – puikiai ryto pradžiai
Reikia pasistengti
2 val.
Agurkų salotos žiemai
Reikia pasistengti
30 min.
Atsargos žiemai – marinuotos cukinijos su kalendromis
Reikia pasistengti
15 min.
Agurkai, marinuoti krienuose – nepakartojamai trašku, gaivu ir saikingai aštru
Reikia pasistengti
20 min.
Marinuoti pomidorai
Reikia pasistengti
1 val.
Obuolių sultyse mirkyta silkė su šeivamedžio sirupe marinuotais moliūgais ir burokėliais
Įkelti daugiau receptų