Ingredientai
Svogūnėlio
1 vnt.
Medaus
1 v. š.
Acto
3 v. š.
Alyvuogių aliejaus
2 v. š.
Salotų mišinio
4 saujos
Granato
0.5 vnt.
Kedrinių pinijų
0.5 saujos
Džiovintų spanguolių
0.5 saujos
Tarkuoto kietojo sūrio
1 v. š.
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Svogūnėlį supjaustykite griežinėliais. Dubenyje sumaišykite medų, pjaustytą svogūnėlį, actą, alyvuogių aliejų, juoduosius pipirus ir druską.
2. Į indą sudėkite salotų lapelius, ant viršaus užberkite granatų sėklų, užpilkite padažu ir pamaišykite. Tada berkite kedrinių pinijų, džiovintų spanguolių ir tarkuoto kietojo sūrio.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG