Ingredientai
Brokoliai
450 g
Vyšniniai pomidoriukai
4 vnt.
Kapotų svogūno laiškų
2 vnt.
Saulėgrąžos
50 g
Avinžirnių miltai
1 šaukštas
Kviečių gemalai MALSENA
1 šaukštas
Sezamų aliejus
1 šaukštas
Kukurūzų aliejus
1 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Brokolius nuplaukite, išskirstykite žiedynais. Trumpai pamirkykite juos sūriame vandenyje, paskui perplaukite šalt vandeniu.
Kviečių ir avinžirnių daigus perplaukite šaltu vandeniu, palikite kiaurasamtyje, kad nuvarvėtų vanduo. Sumaišykite brokolius su daigais. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis, svogūnų laiškus susmulkinkite ir suberkite į salotas. Įberkite druskos.
Keptuvėje be aliejaus paskrudinkite visas sėklas. Kai sėklos pagels, įpilkite kukurūzų ir sezamų aliejaus, kiek pakaitinkite, o paskui užpilkite šiuo mišiniu salotas ir viską išmaišykite.