Gaminimo eiga

Tešlai sumaišykite miltus su žiupsneliu druskos. Išpilkite miltus ant stalo, centre padarykite įdubą, įmuškite kiaušinius. Pamažu užminkykite tešlą. Susukite ją į plėvelę ir palikite 20 min.

Tešlą padalinkite į dvi dalis, iškočiokite į plonus lakštus. Ant vieno lakšto su arbatiniu šaukšteliu išdėkite įdarą nedidelėmis dalimis, kad tarp jų būtų tarpai. Užklokite antru lakštu. Su stikline išpjaukite koldūnus.

Sudėkite koldūnus į verdantį pasūdytą vandenį. Išvirę koldūnai turi išplaukti į paviršių. Paskui nukoškite juos kiaurasamčiu ir apliekite padažu.

Įdarui smulkiai supjaustykite svogūną, sumaišykite su rozmarinu ir kepkite aliejuje, kol pagels. Įberkite pipirų ir druskos. Bulves išvirkite su lupenomis, paskui nulupkite ir sugrūskite. Tada uždenkite indą.

Padažui supjaustykite grybus, sumaišykite su daržovėmis ir smulkintais žalumynais. Kepkite įkaitintame aliejuje 4 min. Įpilkite vyno, įberkite druskos, pipirų ir dar 10 min. patroškinkite. Vynas turi išgaruoti.