Baltas sausas vynas

Filtravimas ir rikiavimas
Ingredientai
Rūšiuoti pagal

117 receptai

Reikia pasistengti
1 val.

Kepta anties krūtinėlė

Reikia pasistengti
40 min.

Kepta silkė su bulvėmis

Reikia pasistengti
50 min.

Jautienos troškinys

Reikia pasistengti
30 min.

Provanso vištienos kepsneliai

Reikia pasistengti

Marinuoti pievagrybiai

Reikia pasistengti
4 val.

Avienos šašlykas

Reikia pasistengti
50 min.

Lazanija KITAIP

Reikia pasistengti
1 val.

Prancūziškas bulvių apkepas

Reikia pasistengti
40 min.

Prancūziškas svogūnų apkepas

Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Lazanija su šonine ir malta mėsa

Reikia pasistengti
1 val.

Rizotas su šparagais

Reikia pasistengti
40 min.

Grybų troškinys

Reikia pasistengti
2 val.

Prancūziškai keptas viščiukas

Lengvai paruošiamas
40 min.

Makaronai su jūrų gėrybėmis

Reikia pasistengti
10 min.

Kir'as - kokteilis iš Paryžiaus

Reikia pasistengti
10 min.

Žemuogių likeris

Reikia pasistengti
25 min.

GURMANAMS: žuvų pynutė

Įkelti daugiau receptų