Kava kvepiantis pyragas sekmadienio rytui.

Gaminimo eiga

Dubenyje sumaišykite kambario temperatūros sviestą, rikotos sūrį, cukrų ir vanilinį cukrų ir gerai išplakite elektriniu plaktuvu. Po vieną, nuolat plakdami, įmuškite kiaušinius. Kai masė taps vienalytė, suberkite miltus ir kepimo miltelius, supilkite pieną su ištirpinta jame kava. Gerai išplakite.

Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo formą.

Pyrago viršui sumaišykite miltus, cukrų ir sviestą, kol susidarys trupiniai. Galiausiai įmaišykite smulkiai sutrupintą šokoladą ir riešutus. Užbarstykite ant paruoštos tešlos.

Pyragą kepkite maždaug valandą 180 laipsnių karštumo orkaitėje.