Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Pienas
Pienas
Filtravimas ir rikiavimas
Gaminimo trukmė
Gaminimo trukmė
10 min.
300 min.
Pasirinkti
Sudėtingumas
Sudėtingumas
Lengvai paruošiamas
Reikia pasistengti
Patyrusiems
Pasirinkti
Ingredientai
Ingredientai
Varškė
Vištiena
Obuoliai
Moliūgai
Bulvės
Pomidorai
Cukinija
Kopūstai
Agurkai
Makaronai
Sūris
Burokėliai
Lašiša
Kiaulienos faršas
Jautienos faršas
Vištienos faršas
Uogos
Grybai
Silkė
Žuvis
Šokoladas
Juodasis šokoladas
Kiaušiniai
Pienas
Duona
Ledai
Čili
Mielės
Sviestas
Pasirinkti
Rūšiuoti pagal
Rūšiuoti pagal
Naujausi viršuje
Greičiausi viršuje
Geriausiai įvertinti viršuje
Pasirinkti
895 receptai
Lengvai paruošiamas
45 min.
Mėsos ir kiaušinių apkepas – puikus būdas sunaudoti po švenčių likusį maistą
Lengvai paruošiamas
15 min.
Krepšeliai su lašiša – kiekvienai šventei
Reikia pasistengti
45 min.
Varškės sausainiai „Zuikučiai“ – tikras Velykų atributas
Reikia pasistengti
Skylėti blynai – ir gardu, ir pažiūrėti gražu
Reikia pasistengti
1 val. 05 min.
Įdaryti makaronai – visos skardos patiekalas visai šeimai
Reikia pasistengti
40 min.
Nesaldus tortilijų pyragas – tiks ir kaip karštas patiekalas, ir kaip užkandis
Lengvai paruošiamas
40 min.
Makaronų apkepas su vištiena – viena skarda visai šeimai
Lengvai paruošiamas
25 min.
Omletas orkaitėje – visada purus, minkštas, drėgnas
Reikia pasistengti
25 min.
Japoniški suflė blynai – neįtikėtinai purūs
Reikia pasistengti
45 min.
Mieliniai blynai – gardesnių nebūna!
Reikia pasistengti
2 val. 10 min.
Mielinės spurgos su braškėmis ir maskarpone kremu – neliks akimirksniu
Reikia pasistengti
3 val.
Cinamoninės bandelės – pasakiško skonio!
Reikia pasistengti
1 val.
Purus varškės apkepas su razinomis – prašysite dar ir dar
Reikia pasistengti
1 val. 25 min.
Mielinės varškės spurgytės su cukrumi ir cinamonu – neatsivalgomos
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Kreminio sūrio pyragas – nepalings abejingų nei mažų, nei didelių
Reikia pasistengti
1 val.
Bulvių gratinas su varške – tiesiog tirpstantis burnoje
Reikia pasistengti
1 val.
Geriausias pasaulyje pyragas – pagaminti lengva, o skonis dieviškas
Lengvai paruošiamas
Prancūziškas obuolių pyragas „Nematomas“ – tiesiog tirpsta burnoje
Reikia pasistengti
1 val.
Pyragas „Karpatka“ – įstabaus skonio desertas
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.
Spurgos – itin purios ir minkštos: nereikės kepti aliejuje
Reikia pasistengti
30 min.
„Panna cotta“ su granatais – dieviškas tiesiog burnoje tirpstantis desertas
Reikia pasistengti
25 min.
Bulvių sriuba – kreminė ir itin gardi
Reikia pasistengti
35 min.
Varškės apkepas su moliūgais – skanu iki paskutinio kąsnio
Reikia pasistengti
45 min.
Nostalgiškieji pūkučiai – tiks ir šventiniams pietums
Reikia pasistengti
2 val.
Lengvai paruošiamas kugelis ir du jo variantai: su šonine arba su grybais
Lengvai paruošiamas
55 min.
Prancūziškas obuolių pyragas – prireiks vos kelių ingredientų
Lengvai paruošiamas
15 min.
Šokoladinis kremas su lazdyno riešutais – nuostabaus skonio desertas
Lengvai paruošiamas
1 val.
Šokoladinis cukinijų keksas – nepatikėsite, koks gardus
Reikia pasistengti
20 min.
Traškios cukinijos – valgykite kaip pagrindinį patiekalą ar užkandį
Lengvai paruošiamas
30 min.
Žiedinis kopūstas sūrio padaže – puiki idėja norintiems patiekalo be mėsos
Lengvai paruošiamas
30 min.
Portugališki pyragaičiai su plikytu kremu – tobulo skonio
Reikia pasistengti
30 min.
Kakavinis bananų pyragas – itin drėgnas ir sodraus skonio desertas
Reikia pasistengti
40 min.
Jorkšyro pudingas – tiks ir su salotomis, ir su saldžiais įdarais
Reikia pasistengti
10 min.
Prancūziškas sumuštinis – tikras malonumas gomuriui
Reikia pasistengti
25 min.
Amerikietiški blyneliai: pagal šį receptą – skaniausi
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Blynai su bananais ir varške – tiesiog tobuli
Reikia pasistengti
Lietiniai blynai – skaniausi tiesiai iš keptuvės
Reikia pasistengti
20 min.
Omletas su fetos sūriu ir žaliaisiais žirneliais – sotūs ir maistingi pusryčiai
Reikia pasistengti
Kiaulienos šonkauliai su bulvių koše – bus karališki pietūs
Lengvai paruošiamas
1 val.
Varškės apkepas – minkštas ir purus, tačiau išlieka standus
Įkelti daugiau receptų