Šios traškios cukinijos skanesnės karštos, tačiau gardžios ir atvėsusios. Puikus pagrindinis patiekalas ar užkandis vakarėlio, išvykos stalui. Traškias cukinijas galite pateikti su mėgiamu padažu.

Gaminimo eiga

  • Inde sumaišykite kvietinius miltus, džiūvėsėlius, raudonėlį, pagardinkite druska ir pipirais. Ten pat įtarkuokite kietojo sūrio ir viską išmaišykite.

  • Cukinijas supjaustykite maždaug centimetro storio riekelėmis, pavoliokite krakmole, tada – kiaušinio ir pieno plakinyje. Galiausiai – birių produktų masėje.

  • Tada cukinijų žiedus dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą aliejų ir virkite, kol įgaus rusvai auksinę spalvą.

  • Iškepusiais cukinijas apibarstykite druska ir skanaukite.