Šis kakavinio bananų pyrago receptas – puiki proga sunaudoti pernokusius bananus. Desertas itin drėgnas ir sodraus skonio. Kakavinį bananų pyragą pjaukite vos jam atvėsus.

Gaminimo eiga

  • Į indą per sietelį suberkite birius produktus – miltus, cukrų, kepimo miltelius ir kakavą.

  • Kiaušinį išmaišykite su pienu, aliejumi ir vanilės ekstraktu. Supilkite į miltų mišinį ir išsukite iki vientisos masės.

  • Į keptuvę dėkite sviestą, ištirpinkite. Ir visą paviršių pabarstykite ruduoju cukrumi.

  • Ant cukraus sudėkite perpus perpjautus bananus, o ant viršaus supilkite paruoštą tešlą, išlyginkite ir šaukite į orkaitę – kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes.

  • Iškepusį pyragą išverskite ant lėkštės, pabarstykite cukraus pudra, pjaukite ir skanaukite.