Gardus ir tiesiog tirpstantis burnoje – taip galima būtų apibūdinti prancūzišką sumuštinį. Jis puikiai tiks kaip pavakario užkandis ar net vakarienė. Prancūziškas sumuštinis skaniausias karštas.

Gaminimo eiga

  • Kiaušinius išplakite su druska, raudonėliu ir pienu.

  • Ant baltos duonos riekių dėkite karštai rūkyto kiaulienos kumpio griežinėlių, avokado ir pomidoro griežinėlių, pabarstykite druska, pipirais, uždėkite čederio sūrio juostelę ir ant viršaus – baltos duonos riekę.

  • Platesniame inde papilkite kiaušinio plakinio, ant jo padėkite sumuštinį ir ant viršaus užpilkite likusį kiaušinių plakinį.

  • Keptuvėje ištirpdykite sviestą ir dėkite kepti kiaušinio plakinyje išmirkytą sumuštinį. Kepkite iš abiejų pusių.

  • Valgykite prancūzišką sumuštinį, kol karštas.