Ingredientai
Jei nežinote, ką gaminti, ruoškite žiedinį kopūstą sūrio padaže. Tai bus puikus patiekalas tiek pietums, tiek vakarienei. Valgykite žiedinį kopūstą sūrio padaže, kol karštas.
Gaminimo eiga
Žiedinį kopūstą iškirstykite žiedynais, suberkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Apšlakstykite kepimo aliejumi, apibarstykite druska, pipirais, sumaišykite ir kepkite 190 laipsnių orkaitėje 10 minučių.
Į pieną suberkite lauro lapus ir juoduosius pipirus, užvirkite.
Keptuvėje išlydykite sviestą, suberkite miltus ir išmaišykite.
Į keptuvę per sietelį supilkite pieną su prieskoniais ir maišykite, kol gausite vientisą ir tirštėjantį padažą.
Į jį įberkite malto muskato, pipirų, tarkuotą čederio sūrį. Maišykite, kol sūris išsilydys.
Pakepusius žiedinio kopūsto gabalėlius suberkite į kepimo puodą, užpilkite sūrio padažu ir paskirstykite jį ant paviršiaus. Užbarstykite tarkuoto oranžinio čederio sūrio.
Kepkite 190 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
Patiekalą valgykite, kol karštas.