Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Aliejus kepimui
Aliejus kepimui
42 receptai
Reikia pasistengti
30 min.
Varškės spurgos – daugiau nei 50 metų turimas receptas niekada nenuvylė
Reikia pasistengti
1 val.
Guliašas su porais ir morkomis – aromatingas ir labai sotus
Lengvai paruošiamas
15 min.
Karamelizuoti moliūgai – patiekite kaip karštą patiekalą ar garnyrą
Reikia pasistengti
35 min.
Vištienos troškinys su grybais – nuostabus patiekalas pietums ar vakarienei
Reikia pasistengti
30 min.
Vištienos užtepėlė – tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui
Reikia pasistengti
25 min.
Vištienos vyniotinis su špinatais – jums neabejotinai patiks šis skonių derinys
Reikia pasistengti
25 min.
Varškės žagarėliai – valgysite ir mėgausitės
Reikia pasistengti
20 min.
Ananasai tempura tešloje – ieškantiems naujų gardžių desertų
Reikia pasistengti
30 min.
Makaronai su lašiša – karališkas patiekalas
Lengvai paruošiamas
10 min.
Pusryčių pita su kiaušiniu – karališkam rytui
Reikia pasistengti
20 min.
Vištienos kepsneliai su naminiu padažu – gaminkite tiek namuose, tiek iškyloje
Reikia pasistengti
20 min.
Bulvinis blynas su kiaušiniu – patikėkite, juos kepsite tikrai dar ne kartą
Reikia pasistengti
30 min.
Jautienos iešmeliai – geriausias pasirinkimas grilio vakarienei
Reikia pasistengti
20 min.
Kepta lašiša su daržovėmis – pats vasariškiausias patiekalas
Reikia pasistengti
Cukinijų dešrainis – gaivus, gardus ir sveikas užkandis
Reikia pasistengti
15 min.
Užkandžių padėklas – ilgam vakarui ar iškylai gamtoje
Reikia pasistengti
25 min.
Kepta jūrinė lydeka – toks patiekalas nepadarytų gėdos ir restoranui
Reikia pasistengti
15 min.
Smidrų salotos – nuostabaus skonio patiekalas, papuošiantis ir šventinį stalą
Reikia pasistengti
10 min.
Karamelizuotos morkos – ir garnyras, ir atskiras patiekalas
Reikia pasistengti
20 min.
Takai su krevetėmis – tokio užkandžio niekas neatsisakys
Reikia pasistengti
20 min.
Kalafioro kepsnys – ar galite įsivaizduoti, kaip skanu!
Reikia pasistengti
20 min.
Užkandis su rūkytu upėtakiu – jūsų stalui
Reikia pasistengti
15 min.
Smidrų sriuba su empanadomis – ir gaivu, ir sotu
Reikia pasistengti
35 min.
Troškinta vištiena sultinyje – fantastiškai skanu
Reikia pasistengti
15 min.
Triaukštis sumuštinis su tuno užtepėle – tiks ir šventiniam stalui
Reikia pasistengti
10 min.
Čiabatos skrebutis su mangų salsa – 10 balų vertas skonis
Reikia pasistengti
15 min.
Kreminė grybų sriuba – patiekite ją duonos kepaliuke
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Vištienos šlaunelės sūrio padaže – gresia apsivalgymas
Reikia pasistengti
30 min.
Sūrio lazdelės tešloje – naujas receptas užkandžių stalui
Reikia pasistengti
30 min.
Keptas baklažanas su gaiviomis salotomis – nekaloringas, bet labai maistingas patiekalas
Reikia pasistengti
30 min.
Ryžių užkandžiai su sūriu – išbandykite naują skonį
Reikia pasistengti
20 min.
Vištienos kepsnys „Ratatouille“ – spalvinga ir sotu
Reikia pasistengti
Sumuštinis su kiaušiniais – tobulai dienos pradžiai
Reikia pasistengti
35 min.
Varškėčiai su braškių uogiene – vaikystę menantis patiekalas pusryčiams
Lengvai paruošiamas
1 val.
Čili sriuba – patiks mėgstantiems valgyti aštriau
Reikia pasistengti
25 min.
Belgiški vafliai su cukinijomis
Lengvai paruošiamas
45 min.
Makaronai su daržovėmis
Reikia pasistengti
1 val.
Stintos su traškučiais
Reikia pasistengti
1 val.
Čekiški kotletai
Reikia pasistengti
15 min.
Tofinienė
Įkelti daugiau receptų