Ingredientai
svogūnas
1
vnt.
smidrai
200
g
daržovių sultinys
250
ml
žalieji žirneliai
1
sauja
druska ir pipirai
pagal skonį
špinatai
20
g
ožkos pieno sūris
20
g
pistacijos
saujelė
džiovintos bruknės
žiupsnelis
šviežios petražolės
žiupsnelis
Porcijos: 2
Smidrų sriuba – pavasariškas patiekalas. Nuostabi spalva, kreminė tekstūra ir gardžios emapanados – šio patiekalo tikrai norėsite paragauti. Smidrų sriubą patiekite, kol karšta.
Gaminimo eiga
* Puode su įkaitintu aliejumi pakepinkite pusžiedžiais smulkintą svogūną. Tada supilkite sultinį, suberkite kubeliais pjaustytus smidrus, saują žaliųjų žirnelių, įberkite druskos, pipirų. Išmaišykite ir virkite 5 minutes.
* Tada suberkite špinatus ir pavirkite dar kelias minutes, kol šie suminkštės.
* Sutrinkite sriubą. Pilkite į lėkštę, užbarstykite petražolės lapelių ir įdėkite šaukštą ožkos pieno sūrio.
* Prie sriubos patiekite „Mantinga“ empanadų su daržovėmis ir vištiena.
Atsiliepimai