Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Svogūnas
Svogūnas
120 receptai
Reikia pasistengti
2 val.
Jautienos liežuvis – be jo neįsivaizduojamos didžiosios metų šventės
Lengvai paruošiamas
10 min.
Burokėlių mišrainė su silke – paruošite vos per 10 minučių
Lengvai paruošiamas
07 min.
Vegetariškos tortilijos – šventiniams ir kasdieniams užkandžiams
Reikia pasistengti
40 min.
Tarkuotų bulvių kugelis keptuvėje – nepakartojamo skonio patiekalas
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Turkiški „balandėliai“ – sotūs ir be proto gardūs pietūs
Lengvai paruošiamas
15 min.
Prancūziškos morkų salotos su medumi ir garstyčiomis
Lengvai paruošiamas
Orkaitėje keptas omletas su varške – sottus ir maistingas patiekalas
Reikia pasistengti
30 min.
Bulvinis blynas su kiaušiniu – laukia nuostabūs pietūs
Reikia pasistengti
35 min.
Vokiškos bulvės su kopūstais – gardžios vienos ar su mėsa
Reikia pasistengti
45 min.
Salotos su vištiena ir granatais – ne tik skanu, bet ir sveika!
Reikia pasistengti
1 val.
Daržovių troškinys su vištiena – aromatingas šildantis patiekalas
Reikia pasistengti
1 val.
Virtų bulvių vyniotinis su kalakutiena – papuoš ir šventinį stalą
Reikia pasistengti
50 min.
Grikiais įdarytas moliūgas – ne tik sotu, bet ir sveika
Lengvai paruošiamas
25 min.
Moliūgų sriuba su lęšiais – maistinga ir pigi vakarienė
Lengvai paruošiamas
35 min.
Moliūgų sriuba su porais – mėgsta ir patys mažiausieji
Reikia pasistengti
40 min.
Grybų sriuba – pilna rudeniškų skonių
Reikia pasistengti
35 min.
Japoniški „wok“ makaronai – ir kasdieniams, ir šventiniams pietums
Reikia pasistengti
1 val.
Guliašas su porais ir morkomis – aromatingas ir labai sotus
Lengvai paruošiamas
25 min.
Portobello grybai su šonine – patiks ir gurmanams
Reikia pasistengti
15 min.
Daržovių troškinys, kuris nukels į Ispaniją: prireiks vos kelių ingredientų
Reikia pasistengti
35 min.
Vištienos troškinys su grybais – nuostabus patiekalas pietums ar vakarienei
Reikia pasistengti
35 min.
Moliūgų sriuba – sodraus ir nepakartojamo skonio patiekalas
Reikia pasistengti
1 val.
Rizotas su vištiena – karališkas patiekalas
Reikia pasistengti
50 min.
Įdarytos paprikos – visada pasiseks
Reikia pasistengti
10 min.
Falafeliai – tinka ir kaip pagrindinis patiekalas, ir kaip užkandis
Reikia pasistengti
15 min.
Padažas su voveraitėmis – niekada neatsibostantis patiekalas
Reikia pasistengti
20 min.
Bulvinis blynas su kiaušiniu – patikėkite, juos kepsite tikrai dar ne kartą
Lengvai paruošiamas
15 min.
Pomidorų gaspačio – nebrangi, tačiau be galo gardi vasaros sriuba
Lengvai paruošiamas
25 min.
Baklažano ir kitų daržovių troškinys – neįtikėtinai skanu prie mėsos ar žuvies
Reikia pasistengti
40 min.
Čeburekai – itin skanūs: purumo suteiks vienas ingredientas
Reikia pasistengti
15 min.
Pievagrybių sriuba – vienas malonumas ją valgyti
Reikia pasistengti
Žemaičių blynai – dėl tokių gardžių pietų verta pasistengti
Reikia pasistengti
Kopūstų sriuba su vištienos kukuliais – tokia švelni, kad noriai valgys ir vaikai
Reikia pasistengti
25 min.
Morkų sriuba su empanadomis – sočių pietų receptas
Lengvai paruošiamas
40 min.
Lašiša su smidrais – ir pietums, ir vakarienei
Reikia pasistengti
20 min.
Užkandis su rūkytu upėtakiu – jūsų stalui
Reikia pasistengti
45 min.
Daržovių sultinys – puikus būdas atsigauti po švenčių ar ligos
Reikia pasistengti
15 min.
Smidrų sriuba su empanadomis – ir gaivu, ir sotu
Reikia pasistengti
35 min.
Troškinta vištiena sultinyje – fantastiškai skanu
Reikia pasistengti
20 min.
Laiveliai su kiaušiniene ir šonine – puiki idėja pusryčiams
Įkelti daugiau receptų