Jei norite naujo patiekalo pietums ar vakarienei, ruoškite vištienos troškinį su grybais. Jį galite valgyti su norimu garnyru, tačiau puikus ir vienas. Vištienos troškinį su grybais skanaukite, kol karštas.

Gaminimo eiga

  • Keptuvėje įkaitinkite ir ant jo kepkite vištienos šlaunelių mėsą. Pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite iš abiejų pusių.

  • Iškepusią vištieną perkelkite ant popierinio rankšluosčio, o į tą pačią keptuvę suberkite smulkiai pjaustytą svogūną, pamaišykite.

  • Ten pat suberkite ir pasmulkintus ruduosius pievagrybius.

  • Grybams kiek apkepus įdėkite sviesto, įpilkite sultinio ir sudėkite gabaliukais pjaustytą keptą vištieną. Pamaišykite.

  • Į keptuvę įdėkite dižono garstyčių, grietinės, pamaišykite, leiskite pasitroškinti.

  • Užberkite kapotų petražolių, dar minutę patroškinkite ir išjunkite kaitrą.

  • Vištienos troškinį patiekdami gardinkite griežinėliais pjaustytomis alyvuogėmis ir mėgaukitės.