Ingredientai
Ieškantiems naujų užkandžių idėjų verta išbandyti portobello grybų su šonine receptą. Tai gali būti ir karštas patiekalas. Portobello grybai su šonine patiks ir gurmanams.
Gaminimo eiga
Nuimkite grybų kotus, nupjaukite kepurėlių kraštelius.
Sudėkite portobello grybus į kepimo popieriumi išklotą skardą, ant viršaus uždėkite po gabalėlį sviesto, porą čiobrelio šakelių, apibarstykite druska ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Į keptuvę suberkite juostelėmis pjaustytą karštai rūkytą kiaulienos šoninę ir kepinkite, kol paskrus. Perkelkite ant popierinio rankšluosčio.
Toje pačioje keptuvėje pakepinkite smulkintą svogūną, sumaišykite su kepinta šonine ir uždėkite ant iškeptų portobello grybų.
Gardinkite mėlyno pelėsinio sūrio gabaliuku, apibarstykite smulkintu laiškiniu česnaku ir skanaukite.