Ingredientai
Moliūgas
1 vnt.
Grikiai
250 g
Morkos
2 vnt.
Svogūnas
100 g
Pievagrybiai
200 g
Salieras
150 g
Česnakas
10 g
Citrinos sultys
3 v. š.
Porcijos: 3
Išbandykite naują receptą – grikiais įdarytą moliūgą. Itin sotus patiekalas, kuriuo pavaišinsite artimuosius ar svečius. Prieš patiekdami grikiais įdarytą moliūgą apšlakstykite citrinų sultimis.
Gaminimo eiga
Išvirkite grikius pagal ant pakuotės esančias gaminimo instrukcijas.
Morkas, svogūnus, salierus ir česnaką sutarkuokite.
Pievagrybius supjaustykite kubeliais.
Viską – grikius, daržoves ir pievagrybius – sumaišykite viename dubenyje. Gautu mišiniu prikimškite išskobtą moliūgą.
Moliūgo viršų pridenkite folija ir kepkite iki 175 laipsnių temperatūroje įkaitintoje orkaitėje, kol šį bus lengva persmeigti lazdele. Prieš patiekdami, apšlakstykite moliūgą citrinų sultimis.
Receptu dalijasi „Maxima“