Porcijos: 3

Išbandykite naują receptą – grikiais įdarytą moliūgą. Itin sotus patiekalas, kuriuo pavaišinsite artimuosius ar svečius. Prieš patiekdami grikiais įdarytą moliūgą apšlakstykite citrinų sultimis.

Gaminimo eiga

  • Išvirkite grikius pagal ant pakuotės esančias gaminimo instrukcijas.

  • Morkas, svogūnus, salierus ir česnaką sutarkuokite.

  • Pievagrybius supjaustykite kubeliais.

  • Viską – grikius, daržoves ir pievagrybius – sumaišykite viename dubenyje. Gautu mišiniu prikimškite išskobtą moliūgą.

  • Moliūgo viršų pridenkite folija ir kepkite iki 175 laipsnių temperatūroje įkaitintoje orkaitėje, kol šį bus lengva persmeigti lazdele. Prieš patiekdami, apšlakstykite moliūgą citrinų sultimis.

Receptu dalijasi „Maxima“