Vištienos vyniotinis su špinatais – patiekalas, kuris gardus tiek karštas, tiek atvėsęs. Gaminkite jie pietums, vakarienei ar patiekite kaip užkandį. Vištienos vyniotinį su špinatais girsite už gardų skonių derinį.

Gaminimo eiga

  • Keptuvėje ištirpinkite sviestą, supilkite daržovių sultinį, išmaišykite.

  • Šiam užvirus suberkite į keptuvę mažuosius špinatus, užverkite druskos, išmaišykite.

  • Pamuškite vištienos filė.

  • Ant jos sudėkite apvirtus špinatus, tarkuoto čederio sūrio ir susukite.

  • Karštai rūkytos šoninės juosteles sudėkite vieną greta kitos ir į jas įvyniokite vištienos suktinuką.

  • Šį susukite į porą folijos lakštų ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių.

  • Tada vištienos vyniotinį išimkite iš folijos ir apkepkite keptuvėje ant aliejaus ir sviesto.

  • Iškepusį perkelkite ant popierinio rankšluosčio.

  • Vištienos vyniotinį su špinatais apibarstykite krapais ir skanaukite.