Ingredientai
Vištienos vyniotinis su špinatais – patiekalas, kuris gardus tiek karštas, tiek atvėsęs. Gaminkite jie pietums, vakarienei ar patiekite kaip užkandį. Vištienos vyniotinį su špinatais girsite už gardų skonių derinį.
Gaminimo eiga
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, supilkite daržovių sultinį, išmaišykite.
Šiam užvirus suberkite į keptuvę mažuosius špinatus, užverkite druskos, išmaišykite.
Pamuškite vištienos filė.
Ant jos sudėkite apvirtus špinatus, tarkuoto čederio sūrio ir susukite.
Karštai rūkytos šoninės juosteles sudėkite vieną greta kitos ir į jas įvyniokite vištienos suktinuką.
Šį susukite į porą folijos lakštų ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
Tada vištienos vyniotinį išimkite iš folijos ir apkepkite keptuvėje ant aliejaus ir sviesto.
Iškepusį perkelkite ant popierinio rankšluosčio.
Vištienos vyniotinį su špinatais apibarstykite krapais ir skanaukite.