Pusryčiai turi būti sotūs, tad čia tikrai tiks pusryčių pita su kiaušiniu. Pakepinta duona, maskarponės sūris ir norimo minkštumo keptas kiaušinis – dėl tokių pusryčių verta atsikelti ir anksčiau. Pusryčių pitą su kiaušiniu patiekite iškart.

Gaminimo eiga

  • Pita duonelę dėkite į sausą keptuvę ir lengvai pakepinkite iš abiejų pusių.

  • Išėmę duonelę įpilkite į keptuvę aliejaus ir įmuškite kiaušinį. Apibarstykite druska ir pipirais. Iškepkite.

  • Pita duoną patepkite maskarponės sūriu, uždėkite kelis mažųjų špinatų lapelius ir ant viršaus – keptą kiaušinį.

  • Puoškite smulkintu laiškiniu svogūnu ir valgykite.

    Skanaus.

    Laidos vedėjai: Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks