Ingredientai
Laiškinis svogūnas
30 g
Pita duonelė
25 g
Aliejus kepimui
15 g
Kiaušinis
30 g
Maskarponės sūris
50 g
Mažieji špinatai
20 g
Porcijos: 1
Pusryčiai turi būti sotūs, tad čia tikrai tiks pusryčių pita su kiaušiniu. Pakepinta duona, maskarponės sūris ir norimo minkštumo keptas kiaušinis – dėl tokių pusryčių verta atsikelti ir anksčiau. Pusryčių pitą su kiaušiniu patiekite iškart.
Gaminimo eiga
Pita duonelę dėkite į sausą keptuvę ir lengvai pakepinkite iš abiejų pusių.
Išėmę duonelę įpilkite į keptuvę aliejaus ir įmuškite kiaušinį. Apibarstykite druska ir pipirais. Iškepkite.
Pita duoną patepkite maskarponės sūriu, uždėkite kelis mažųjų špinatų lapelius ir ant viršaus – keptą kiaušinį.
Puoškite smulkintu laiškiniu svogūnu ir valgykite.