Vištienos kepsneliai su naminiu padažu – dar vienas patiekalas grilio vakarėliui. Paruošti labai paprasta, kaip ir naminį padažą – jo receptu dalijasi virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks. Vištienos kepsneliai su naminiu padažu gardūs ir karšti, ir atvėsę.

Gaminimo eiga

* „Iki“ „Grill party“ vištienos šlaunelių mėsą supjaustykite mažesniais gabaliukais.

* Vištieną pamirkykite kiaušinio plakinyje, tada – džiūvėsėliuose.

* Grilį patepkite aliejumi ir ant jo kepkite vištieną iš visų pusių.

* Kol vištiena kepa, paruoškite padažą – majonezą sumaišykite su dižono garstyčiomis, kečupu ir sūdytais žemės riešutais.

* Patiekimui į lėkštę įdėkite salotų lapų, o ant jų – iškepusius vištienos gabaliukų. Užtarkuokite ant viršaus kietojo sūrio ir skanaukite su paruoštu padažu.