Ingredientai

Porcijos: 3

Jau iš pavadinimo aišku – Jorkšyro pudingas yra britų patiekalas. Labai paprasta paruošti šį patiekalą ir smagu stebėti, kaip jis kepdamas „auga“. Jorkšyro pudingą patogu pateikti su įdarais – tiek saldžiais, tiek nesaldžiais.

Gaminimo eiga

  • Į keksiukų formeles įpilti saulėgrąžų aliejaus ir dėti į orkaitę – pakaitinti iki 190 laipsnių.

  • Išplakti kiaušinius, supilti pieną, miltų, cukraus ir druskos mišinį ir išsukti iki vientisos masės.

  • Pilti tešlos į keksiukių formelėse pakaitintą aliejų ir vėl šauti į orkaitę – kepti 190 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

  • Iškepusius galima valgyti vienus, galima pateikti prie salotų, įdaryti įvairiais – saldžiais ir ne – įdarais ir mėgautis.