Ingredientai
Gaminimo eiga
Sumaišykite 200 g maskarponės sūrio su pienu ir grietine, kol gausite vienalytę masę. Išklokite pyrago indą maistine plėvele. Paskirstykite mišinį ant indo dugno ir šonų. Pabarstykite paviršių pekano riešutais ir švelniai juos įspauskite į kreminio sūrio mišinį.
Sumaišykite likusį kreminį, bri, šveicarišką ir mėlynąjį sūrius, kol gausite vienalytę masę. Sudėkite ant kreminio sūrio sluoksnio, išlyginkite paviršių. Uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą bent keturioms valandoms arba per naktį.
Ruošdamiesi patiekti, nuimkite maistinę plėvelę ir sudėkite į lėkštę. Įspauskite pekanų puseles dekoratyviais raštais ant viršaus.
Palaikykite kambario temperatūroje bent pusvalandį, prieš patiekdami su obuolių skiltelėmis, daržovių gabalėliais ir krekeriais.