Kai reikia pusryčių čia ir dabar, kepame miltinius blynus. O kad būtų maistingesni, įtarkuojame obuolio. Miltinius blynus valgykite su uogiene ar kitu mėgstamu pagardu.

Gaminimo eiga

1. Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.

2. Kitame dubenyje sumaišykite kiaušinį, pieną, sviestą, apelsinų sultis, apelsino žievelę ir vanilės ekstraktą. Šią masę po truputį supilkite į dubenį su miltais, išmaišykite. Tešlą sumaišykite su obuoliais.

3. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, šaukštu dėkite tešlą į keptuvę, kepkite, kol blyneliai paskrus. Iškepusius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus, paskui apibarstykite cukraus pudra. Patiekite šiltus.