Ingredientai
Gaminimo eiga
Kriaušes, figas ir slyvas pamerkti į šaltą vandenį ir palikti per naktį. Rytą nupilti vandenį ir nuvarvinti. Pieną šiek tiek pašildyti, ištirpinti jame mieles ir įmaišyti truputį miltų. Gerai išmaišyti, paviršių apibarstyti miltais ir kildinti, kol masė padvigubės.
Nutarkuotą citrinos žievelę sumaišyti su cukrumi ir suberti į mielių masę. Taip pat įberti žiupsnelį maltų gvazdikėlių, cinamono, druskos. Maišant dar pridėti miltų. Kai tešla bus tiršta, minkyti rankomis ir vėl palikti pakilti.
Vaisius smulkiai supjaustyti. Skardą iškloti kepimo popieriumi. Į tešlą įminkyti supjaustytus vaisius, lazdyno riešutus ir migdolus. Iš tešlos formuoti kepalėlius, dėti į skardą, paviršių aptepti kiaušinio plakiniu, papuošti migdolais, vyšniomis ir kepti apie valandą 180 °C orkaitėje.