Gaminimo eiga

Miltus persijokite į dubenį, padarykite duobutę, į kurią supilkite šiltą pieną su išleistomis mielėmis, suberkite cukrų, supilkite ištirpintą sviestą, įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir užminkykite tešlą. Kai ji nebelips prie rankų, toliau nebeminkykite.

Tešlą maždaug valandai pastatykite šiltai, kad pakiltų. Paskui iš jos iškočiokite maždaug centimetro - pusantro storio lakštą, kurį supjaustykite keturkampiais.

Ant kiekvieno jų uždėkite marmelado, kraštus apspauskite.

Paruoštas bandelės aptepkite ištirpintu sviestu, sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, pridenkite švariu audeklu ir pastatykite šiltai, kad pakiltų.

Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai parus.

Iškepusias bandeles apibarstykite cukraus pudra ir dar šiltas patiekite į stalą.