Gaminimo eiga

Atsargiai nupjaukite kokoso riešuto viršūnėlę, perpilkite viduje esantį pieną į atskirą taurę ir iš riešuto padarykite bokalą.

Pakaitinkite 35 ml pieno mikrobangų krosnelėje arba ant viryklės tol, kol jis bus karštas, bet dar neverdantis. Tuomet supilkite pieną į puodelį ir intensyviai plakite apie 20 sekundžių šakute arba plakikliu, kad susidarytų standi puta. Į puodelį su pienu atsargiai perpilkite karštą juodą kavą be tirščių. Gausite puodelį kapučino kavos.

Tuomet sumaišykite turimus 50 ml kokosų pieno ir likusius 50 ml įprasto pieno. Pakaitinkite, bet neužvirinkite. Kaitinant nuolat intensyviai plakite, kad susidarytų standi puta. Į paruoštą kokoso riešuto bokalą perpilkite pasigamintą kapučino ir ant viršaus uždėkite kokoso ir įprasto pieno suplaktą putą. Skysčio pilkite pagal skonį.