Ingredientai
Malta mėsa
600 g
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelė
Malti džiūvėsėliai
1 stiklinė
Petražolės
25 g
Kiaušiniai
1 vnt.
Baltas sausas vynas
2 šaukštas
Pomidorų sultys
2 šaukštas
Druskos ir pipirų pagal skonį
1 šaukštelis
Mocarelos sūris
120 g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite visus susmulkintus produktus, išskyrus sūrį. Sudėkite ant kepimo popieriaus ir suvyniokite į 2 cm dydžio stačiakampį.
Tada sudėkite ant mėsos kubeliais supjaustytą sūrį ir padarykite vyniotinį. Jį įdėkite į kepimo formą ir kepkite orkaitėje 180°C temperatūroje 45 min., kol vyniotinis gražiai apkeps ir suminkštės. Vėliau palikite atvėsti ir po 5 min. supjaustykite. Patiekite su pomidorų padažu, jei mėgstate.