Ingredientai
Maltos vištienos
500 g
Malti džiūvėsėliai
100 g
Kiaušiniai
1 vnt.
„Iki“ kaizerio bandelės
4 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
2 vnt.
Imbieras
1 šaukštelis
Laimo vaisių sultys
1 vnt.
Majonezo
3 šaukštas
Grietinės
1 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite maltą vištieną, džiūvėsėlius, prieskonių mišinį, kad gautumėte vientisą masę. Iš gautos masės suformuokite paplotėlius.
Iškepkite paplotėlius ant grotelių arba keptuvėje, virš vidutinės ugnies, iš abiejų pusių apkepdami po 3–4 minutes.
Apskrudinkite bandeles. Patiekite su kopūstų bei mėtų salotomis ir saldžiu aitriųjų paprikų padažu.
Salotoms sumaišykite visus produktus ir palikite marinuotis vėsioje vietoje.