Ingredientai
Gaminimo eiga
Cinamono arbata
Cinamonas suaktyvina insulino išsiskyrimą, todėl sumažėja potraukis saldumynams ir miltiniams patiekalams.
Cinamono lazdelę sulaužykite ir užplikykite verdančiu vandeniu. Palaukite dešimt minučių ir galite gerti.
Jei skonis per aitrus, galite įmesti kelis juodosios arbatos lapelius.
Mėtų arbata
Mėtų arbata gerina virškinimą, greitina medžiagų apykaitą ir mažina apetitą.
Suberkite džiovintas arba šviežias mėtas į verdantį vandenį ir virkite apie 5 minutes.
Atvėsinkite, pagardinkite medumi ir galite gerti.
Beržų lapų arbata
Ši arbata padeda pašalinti skysčių perteklių, valo šlakus ir greitina medžiagų apykaitą.
Beržų lapus (jų galima įsigyti vaistinėse ar vaistažolių parduotuvėse) užpilkite verdančiu vandeniu. Įmeskite melisos lapelį.
Palaukite kol atvės ir pagardinkite medumi.
Imbiero arbata
Imbieras ne tik apsaugo nuo peršalimo ligų, bet ir greitina medžiagų apykaita ir padeda deginti kalorijas.
Imbiero šaknį supjaustykite plonais griežinėliais ir virkite apie 15 minučių.
Įmeskite kelis melisų lapelius.
Atvėsinkite, įspauskite citrinos sulčių ir įdėkite medaus.
Gerkite likus pusvalandžiui iki valgio.