Ingredientai
Biskvito
1 pakelis
Atvėsinta juoda „Melitta“ kava
0.5 puodelis
Brendis
1 šaukštelis
Grietinės
400 ml
Juodasis šokoladas
2 vnt.
Cukraus pudra
3 šaukštas
Porcijos: 12
Gaminimo eiga
Sutrupinkite vieną šokolado plytelę (šaltas šokoladas geriau trupa nei šiltas), o kitą sutarkuokite.
Į atvėsintą stiprią juodą ir saldžią kavą įpilkite mažą šaukštelį brendžio ir gana gausiai aplaistykite nusipirktus biskvitus tortui.
Grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki standžių putų. Trečdalį atidėkite į šoną, o du trečdalius sumaišykite su tarkuotu šokoladu.
Kremu su šokoladu gausiai pertepkite biskvitus.
Torto viršų ir šonus aptepkite plakta grietinėle be priemaišų ir apiberkite trupintu šokoladu.
Dėkite į šaldytuvą ir palikite bent valandai pastovėti.